Hoe kom ik van deze werkgever af…….

In mijn vorige blog gaf ik aan dat ik een deurwaarder naar mijn ex-werkgever had gestuurd, en na een paar dagen ontving ik het bedrag van de eerste gerechtelijke uitspraak. Daarna zond ik de ex-werkgever twee brieven, waarin ik me beschikbaar stelde voor werk, en het verzoek om uitbetaling van achterstallige gelden (over 2007-2008), zoals door de rechter bepaald.
Vorige week werd ik uitgenodigd door de ex-werkgever voor een gesprek. Ik had mijn eigen notulist mee, en daar werd zowaar geen bezwaar tegen gemaakt (……).
De ex-werkgever was ook tot de conclusie gekomen dat ik niet ontslagen was, en dat ik dus zijn werknemer ben. Beloofd werd de uitbetaling van genoemde bedragen, wat inmiddels deels gebeurd is, hoera!!!! Ook betaling over 2009 en terugbetaling aan UWV van tussentijdse uitkeringen is afgesproken. Verder zal het maandsalaris vanaf nu weer betaald worden, en volgende week is er een gesprek over de toekomstmogelijkheden. Er werd gesteld dat ik bij hen geen baan aangeboden krijg, maar de termen outplacement/detachering/handdruk zijn reeds gevallen. Ik laat me daar uiteraard in deze blog nog even niet over uit, omdat daarover nog geen beslissingen zijn genomen.
In ieder geval is er een last van drie jaar van mijn schouders gevallen, dat mogen jullie best weten……!

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.