Viering 10 jaar Beter Onderwijs Nederland op 10 juni

david-goliath_450x200.jpg

Bij dezen nodigen wij u mede namens Ad Verbrugge uit voor de viering van het tienjarig bestaan van Beter Onderwijs Nederland op: vrijdag 10 juni 2016 om 16.00 uur in het Auditorium van Naturalis (Pesthuis), Darwinweg 2, 2333 CR Leiden

Tijdens deze lustrumbijeenkomst voert een aantal boeiende en eminente sprekers over onderwijs het woord, wordt het BON-strategieplan voor de komende jaren ontvouwd en zal het YouTubetelevisieprogramma ‘De staat van het onderwijs’ worden gepresenteerd. Bovendien zal op deze middag de voorzitter van onze vereniging Ad Verbrugge een bijzondere eer ten deel vallen. Mede om deze reden nodigen wij u graag uit als vriend en/of relatie voor deze bijzondere bijeenkomst.

Al onze leden en relaties zijn van harte uitgenodigd. We verzoeken u als u wilt komen een mail te sturen naar Pauline.Riep@beteronderwijsnederland.nl.

Programma

I Ontvangst gasten vanaf 16.00 uur – Auditorium Naturalis (Pesthuis) Leiden Aanvang programma: 16.15u 

II Welkomstwoord door Ad Verbrugge

III Prof. dr. Jan Dirk Imelman: Over politiek en onderwijshervormingen

IV Dr. Ad Verbrugge: presentatie van het BON-meerjarenplan ‘Werken aan onderwijs!‘ en in gesprek met leden BON

V Prof. dr. Eugène Sutorius: Waarom de Bildungacademie? – Het tekort van de hedendaagse universiteit

VI Max van Kreyfelt van Café Weltschmerz: toelichting op het programma ‘De staat van het onderwijs’ (gepresenteerd door Ad Verbrugge – BON/Èthos) + Reactie Paul van Liempt (RTLZ)

VII Jasper van Dijk: De betekenis van BON – verleden/heden/toekomst

VIII Burgemeester Leiden Henri Lenferink: slotwoord Borrel Afsluiting: 19.00u